Utvecklingssamtal

Utvecklingssamtalen startar 13 mars och tider ges i förväg åt alla vårdnadshavare.

Vabruari

Vi är mitt i influensatider och det är inte konstigt att februari ofta kallas för vabruari.

På vår förskola har barn insjuknat i förkylning med feber och hosta, även personal har drabbats. I tider som dessa kan vi alla hjälpas åt att förhindra smittspridning bland annat genom att tvätta händerna ofta. Genom att tvätta barnens kläder i 60 grader så minimeras smittspridning ytterligare. Som service till er föräldrar har vi även satt upp handsprit i båda våra entréer.

Tag hand om er!

Vår nya hemsida

Nu gör vi en ny hemsida. Här kan du som vill veta mer om oss hitta var vi finns och hur vi jobbar. Vi hoppas du finner det du söker. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!